Trasig Telefon ? 

Funtionsgaranti ingår på alla reparationer som vi utför.

Express-service reparation på mindre än 60 minuter

lugn, vi har lösningen. boka din reparation online nu och få 20% rabatt

VÅR TJÄNSTER


Skärmbyte

Vi hjälper dig att laga din mobilskärm direkt i butiken medan du väntar, förutsatt att reservdelen finns i lager

Mikrolödning

Vi har specialiserat oss på mikrolödning, avancerade reparationer på kretskort i din iphone/android.

Batteribyte

Vi byter batteri på alla modeller av iPhones från iPhone 5 till iPhone 11 pro max

Upplåsning

Låsa upp Iphone är vår specialitet och vi arbetar med alla modeller av iPhone och iPad. Om du har en låst Iphone och vill låsa upp den så att du fritt och utan restriktioner kan använda alla SIM-kort och operatörer,


Besök oss så felsöker vi din enhet. Vi ger dig besked om vad felet är samt kostnadsförslag för att laga enheten.


Felsökning

Tillbehör

Saknar du tillbehör till din iPhone, iPad, Mac eller din Apple Watch? Vi har ett stort urval av tillbehör till dina produkter från Apple. Byt ut dina sladdar till iPhone...

Laga din telefon hos oss på

DIN AUKTORISERADE SERVICE & REPARATIONSVERKSTAD+

Mʏᴘʜᴏɴᴇ sᴇʀᴠɪᴄᴇ

𝐁𝐞𝐬ö𝐤 𝐨𝐬𝐬 𝐬å 𝐟𝐞𝐥𝐬ö𝐤𝐞𝐫 𝐯𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐞𝐧𝐡𝐞𝐭. 𝐕𝐢 𝐠𝐞𝐫 𝐝𝐢𝐠 𝐛𝐞𝐬𝐤𝐞𝐝 𝐨𝐦 𝐯𝐚𝐝 𝐟𝐞𝐥𝐞𝐭 ä𝐫 𝐬𝐚𝐦𝐭 𝐤𝐨𝐬𝐭𝐧𝐚𝐝𝐬𝐟ö𝐫𝐬𝐥𝐚𝐠 𝐟ö𝐫 𝐚𝐭𝐭 𝐥𝐚𝐠𝐚 𝐞𝐧𝐡𝐞𝐭𝐞𝐧.

Vi utför alla slags reparationer på nästan alla märken av mobil telefoner, även avancerad lödning på kretskort

𝐁𝐢𝐥𝐥𝐢𝐠𝐚𝐬𝐭 𝐩å 𝐚𝐭𝐭 𝐫𝐞𝐩𝐚𝐫𝐞𝐫𝐚 𝐢𝐏𝐡𝐨𝐧𝐞 ,𝐢𝐏𝐚𝐝, 𝐒𝐚𝐦𝐬𝐮𝐧𝐠 𝐨𝐜𝐡 𝐇𝐮𝐚𝐰𝐞𝐢 𝐨𝐜𝐡 𝐬𝐮𝐫𝐟𝐩𝐥𝐚𝐭𝐭𝐨𝐫. 𝐕𝐢 𝐞𝐫𝐛𝐣𝐮𝐝𝐞𝐫 𝟔 𝐦å𝐧𝐚𝐝𝐞𝐫𝐬 𝐠𝐚𝐫𝐚𝐧𝐭𝐢 𝐩å 𝐚𝐥𝐥𝐚 𝐫𝐞𝐩𝐚𝐫𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐞𝐫 𝐬𝐨𝐦 𝐯𝐢 𝐮𝐭𝐟ö𝐫. 𝐃𝐫𝐨𝐩-𝐢𝐧 𝐨𝐜𝐡 𝐞𝐱𝐩𝐫𝐞𝐬𝐬 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞, 𝐕𝐢 𝐟𝐢𝐱𝐚𝐫 𝐦𝐞𝐝𝐚𝐧 𝐝𝐮 𝐯ä𝐧𝐭𝐚𝐫.

En professionell & erfaran telefon service verkstad

Så här går det till på Myphone Service 

Vi lagar alla typer av telefon enheter, surfplattor och vi utför även reparationer på annan elektronik. 

BESÖK VÅRA BUTIK 

Besöka oss för att reparera din mobiltelefon eller din läsplatta i  vår servicebutik.MyPhone service arbetar för att ge din mobiltelefon ett längre liv och därmed också spara på miljön.

VI UTFÖR REPARATIONER

Vi håller alltid hög kvalitet och låga priser på iPhone reparationer och är ledande på marknaden,

Vi reparerar alla typer av fel i din iPhone, Samsung eller Huawei telefon  t.ex. skärmbyten, knappbyten och reparation av hemknappen. Vi utför även mer avancerade reparationer på mobiler och surfplattor

NÖJDASTE KUNDER

Vi erbjuder våra kunder 100% nöjdhetsgaranti efter all reparationer vi genomför, vilket innebär att vi arbetar efter att du ska bli 100% nöjd med slutresultatet.Vi lämnar 12 månaders garanti på samtliga mobilreparationer. Fuktskador eller fuktskadade enheter omfattas inte av garantin. 

EXPRESSREPARATION+

Tar max 40 min. Välj Vårt Express-alternativ när du lämnar in din telefon

Företagsservice

Vi förstår att era telefoner måste fungerar och när dom inte gör det skall det gå snabbt att fixa. Det är därför vi finns här för er.


vårt team kan fixa elektroniska problem som inte ens hittas av den genomsnittliga reparationstekniker. Det är därför vi är bekväma att erbjuda en 6-månaders garanti och prissättningsgaranti - vi står inför kvaliteten på vår reparation samma dag. Oavsett om vi fixar din iPhone, Samsung, PC eller Mac, kommer vi att få den att fungera som om det är en helt ny enhet som just tagits ur lådan.

Service av hög kvalitet

LITE MER OM OSS

Express service

Vårt team utför reparationer samma dag, med 6 månaders garanti och prismatchgaranti på allt vårt arbete. I själva verket utförs iPhone-skärmreparationer ofta på 45 minuter eller mindre. Våra tekniker har sakkunnigt fixat mer än 10 000 enheter inklusive sprickad skärm, vattenskador, defekta högtalare, batteriproblem och HDMI-portar. Oavsett teknisk fråga, fixar vi allt.

MYPHONE SERVICE

Myphone service är den professionella elektroniska reparationer samma dag - inklusive iPhone, Samsung, iPad, och andra surfplattor och mobiltelefoner. Våra professionellt utbildade och certifierade tekniker erbjuder snabba och prisvärda iPhone-reparationer, utbyten av mobiltelefonskärmar och alla korrigeringar för Mac och surfplattor. vi har  mer än ett decennium av erfarenhet av att diagnostisera och fixa allt från Samsung-reparationer till iPad-skärmersättare.

Vad kan vi fixa för dig idag?

Myphone Service 

Hos Myphone service får du den hjälp du behöver när din mobil har gått sönder. Vi har kunden i fokus och vår service är på topp. Vårt mål är att kunna erbjuda dig tjänster till ett överkomligt pris utan att tumma på kvaliten.

Laga hos erfarna tekniker

Våra tekniker har flera års erfarenhet med reparationer av smartphones och surfplattor. Vi innehar avancerad utrustning och delar av hög kvalité. 

Tillbehör & skydd till mobilen

Med ett stort utbud av billiga mobilskal, fodral, skärmskydd, bilhållare, kablar och laddare hoppas vi att du ska hitta ett tillbehör som passar just dig. Vi har ...

Kostnadsfri felsökning

Vi felsöker din enhet utan kostnad och återkommer till dig så fort vi hittat felet med ett prisförslag! Sitter vi för långt bort? Du kan alltid skicka din telefon till oss så är den tillbaka inom tre arbetsdagar.

KONTAKTA OSS

Copyright © Alla rättigheter förbehållna

Öppettider

Vardagar 10:30-18:00

Lördag    12:00-17:00

Söndag   stängt

Övriga tider enl överenskommelse.

FÖLJ OSS

iPhone, iPod, iPad och Mac är registrerade varumärken som tillhör Apple, Inc. Myphone service är ett oberoende serviceföretag och är inte på något sätt anslutet till Apple Inc.