Myphone Service

Skärmbyte

Myphone Service

Skärmbyte på mobiltelefon


Har olyckan varit framme och du har tappat mobilen så skärmen spruckit? Kom in till oss så hjälper vi dig att byta din trasiga iPhoneskärm till en ny. Det är både tryggt och enkelt. Vi använder alltid reservdelar av högsta kvalitet. Kom bara in till oss - vi har drop in! vi fixar medan du väntar

Ny skärm av originalkvalitét

Vi hjälper dig att laga din mobilskärm direkt i butiken medan du väntar, förutsatt att reservdelen finns i lager. Innan bytet påbörjas felsöker vi din telefon för att kontrollera att det inte finns andra underliggande fel och att telefonens skick klarar av ett skärmbyte. Vi använder bara reservdelar av högsta kvalitet, som är så likt originalet som möjligt. Innan du får tillbaka din telefon gör vi ett funktionstest för att säkra den framtida användningen.

  • – Utförs direkt i butiken
  • – Ny skärm av originalkvalitet
  • – 6 månaders garanti ingår

Batteribyte

Reparation av batteri och strömförsörjning till iPhone

Laddar din telefon ur alldeles för snabbt eller känns batteriet trögt att ladda? Ett batteri är en förbrukningsvara och blir därför mindre effektivt över tid, efter ungefär 1-1,5 år så är det dags att byta till ett nytt. Det är både enkelt och prisvärt att byta mobilbatteri på din iPhone.

Vi byter batteri på alla modeller av iPhones från iPhone 5 till iPhone XS Max. vi erbjuder alltid 6 mån garanti ingår på alla modeller. 

Felsökning

Vad är fel på mobilen?

Mobilen startar inte. Är det mjukvarufel eller har laddkontakten skadats?

 

Ibland är problemet oklart. Det enda man vet är att mobilen inte funkar. Många av oss saknar förmågan att göra en egen bedömning och det kan kännas frustrerande. Lyckligtvis erbjuder många reparatörer felsökningar som dessutom ofta är gratis. 

Mikrolödning

Use this text block for a short and catchy phrase

upplåsning


Besök oss så felsöker vi din enhet. Vi ger dig besked om vad felet är samt kostnadsförslag för att laga enheten.


Tillbehör


Besök oss så felsöker vi din enhet. Vi ger dig besked om vad felet är samt kostnadsförslag för att laga enheten.


KONTAKTA OSS

Copyright © Alla rättigheter förbehållna

FÖLJ OSS

iPhone, iPod, iPad och Mac är registrerade varumärken som tillhör Apple, Inc. Myphone service är ett oberoende serviceföretag och är inte på något sätt anslutet till Apple Inc.